سلام به همه عزیزان گل خوبید؟ امیدوارم که خوب باشید اولی که این وبلاگو درست کردم بهتون گفتم که می خوام از همه چیز براتون بگم اما یکی از دوستان گفت هر چیزی هم خوب نیست توش بذاری!!!منم اشپزی رو دورش  خط کشیدم اما چون رویای گلم از شمال اجازه فرمودند منم دوباره تصمیم گرفتم اشپزی رو توش بذارم..........

اما الان می خوام براتون در مورده بحث شیرین و پرطرفداره اشپزی صحبت کنم. همین جور که میدونین اشپزی من حرف نداره و از اینکه این لطفو به من دارین ممنونم.......

امروز اگه وقت بشه می خوام طرز تهیه لازانیای بادمجان را براتون بگم امیدوارم خوب بخونین و اگه خوشتون امد برای خودتون و خانواده محترم درست کنین خوب اول از هر چیز باید مواد لازمو بگم اول خود بادمجان که پوستش می کنین و برشهای بزرگ بیضی شکل می دین متوجه می شین که از کجا باید برش بدین که .......افرین شما هم واردین هاااااا........

مواد دیگه مورد استفاده پنیره پیتزا و کالباسه مرغ  یا گوشته که مرغ بهتره و به مقدار لازم گوجه فرنگی هست.....

حالا که دیدن مواد لازم زیاد نیستن براتون بگم باید چه جوری درستش کنین اول اون بادمجونهای برش داده شده رو شروع می کنین توی روغن سرخ کردن همزمان گوجه ها رو هم برش می دین و اونا رو هم سرخ می کنین حالا کالباسا رو فقط تفت می دین توی روغن یه دفعه سرخش نکنین ها.....یه ظرف دیگه هم روغن می ریزن و زیرشو روشن می کنین وقتی روغناش داغ شدن اون بادمجونهای پخته و سرخ شده رو می ذارین توش یه کم پنیره پیتزا می ریزین روش و بعد روی اونو گوجه و کالباسها رو می ذارین دمایی زیر ظرف هم باید کم باشه دوباره روی اون پنیره پیتزا می ریزین و و یه برش بادمجون می ذارین روی این طبقاتی که درست کردین بعد وقتی که پنیرهای پیتزا اب شدن این نشونه اماده شدن لازانیای بادمجان است.....امیدوارم که متوجه شده باشین که چه جوری باید درستش کنین اگه هم متوجه نشدین واقعا براتون متاسفم چون باید دوباره از اول بخونین.............

این است لازانیای بادمجون ......درست کنین بخورین نوشه جون

راستی قبل از خدا حافظی بهتون بگم من خودم یک بار این غذا رو درست کردم و خیلی خوشمزه شد....... 

فعلا خداحافظ تا یه غذای دیگه